Ultra All Inclusive Side Royal Alhambra Palace tip

Ultra All Inclusive Side → Top 5 beste tips

Op zoek naar de leukste Ultra All Inclusive Side resorts? Dat klinkt goed! In deze blog lees je de leukste tips van verschillende aanbieders. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Ultra All Inclusive Side

1. Side Star Elegance *****

Aanbieders:

Voor wie op zoek is naar een Ultra luxe vakantie in Side is hier aan het juiste adres. Met luxe hotelkamers met bubbelbad of swim-up geniet je hier ultiem. Het Side Star Elegance is het eerste 5-sterrenhotel in de regio Side en is sinds de opening al jaren favoriet onder Nederlandse toeristen. Het resort ligt in een groene omgeving beschikt over een zwembad met glijbanen en met 5-à-la-carterestaurant geniet je hier volop op basis van Ultra All Inclusive. Bonus: direct aan het privéstrand.


2. Kamelya Fulya *****

Aanbieders:

Gelegen aan het brede zandstrand van Side ligt het Kamelya Fulya 5-sterrenhotel. Een uitstekende Ultra All Inclusive hotel met aquapark en glijbanen, een luxe vakantie voor jong en oud. En zeker een aanrader voor families. Zo is er een animatieteam voor de kinderen maar ook voor volwassenen. Dit hotel scoort hoge beoordelingen en is zeker een aanrader voor een Ultra vakantie in Side.


3. Turqoise Hotel *****

Aanbieders:

Overnachten in een luxe villa of een suite? Bij Turquoise hotel is er veel mogelijk! Daarnaast heeft het hotel een aquapark met 3 glijbanen en een uitstekende Ultra All Inclusive concept. In een bosrijke omgeving en direct aan het strand is het hier puur genieten. Daarnaast is het 5-sterrenresort van alle gemakken voorzien en bestaat uit een hoofdbeouw en een gedeelte met villa’s. In totaal telt dit hotel 6-à-la-carterestaurants, meerdere zwembaden, comfortabele en luxe kamers.


4. Voyage Sorgun *****

Ultra All Inclusive Side Voyage Bodrum tip
  • Zeer hoge klantbeoordeling
  • Prachtig privé zandstrand
  • Vakantieparadijs met aandacht voor de natuur

5. Royal Alhambra Palace *****

Ultra All Inclusive Side Royal Alhambra Palace tip
  • Direct aan het strand
  • 5 á-la-carterestaurants
  • Eigen Funfair mini pretpark

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *