Ultra All Inclusive Curacao tip

Ultra All Inclusive Curacao → Top 2 beste tips

Op zoek naar de leukste Ultra All Inclusive Curacao resorts? Dat klinkt goed! In deze blog lees je de leukste tips van verschillende aanbieders. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Ultra All Inclusive Curacao

1. Corendon Mangrove Beach Resort *****

Ultra All Inclusive Curacao tip
Hotelkamer met privé zwembad

Voor wie op zoek is naar een Ultra All Inclusive vakantie in Curacao is bij Corendon Mangrove Beach Resort aan het juiste adres. Dit 5-sterrenhotel is omringd door een mangrovebos dat bijna nergens anders in het Caribisch gebied te vinden is. Daarnaast ligt het resort direct aan het privé zandstrand en nabij Willemstad. Wat kun je verwachten? Een Ulltra vakantie met prachtig aquapark met spectaculaire glijbanen. Ruim aanbod aan restaurants, maak keuze uit sushi, Italiaans, BBQ of wat dacht je van Food Street? Bekijk de mogelijkheden.


2. The Rif at Mangrove Beach *****

Hotel aan het strand
Aanbieders:

The Rif at Mangrove Beach is een spiksplinternieuwe hotel waar je zult genieten van een onbezorgde vakantie. Dankzij de luxueuze kamers en suites, diverse bars en restaurants is het hier altijd genieten. Met 3 voortreffelijke à-la-carterestaurants en direct aan het privé zandstrand en nabij Willemstad. Zo heeft dit hotel ook WPS Starbucks Coffee waar je van gebruik kunt maken tijdens je Ultra All Inclusive vakantie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *