Goedkope ultra all inclusives: Turkije

Turkije heeft een prachtige geschiedenis die zichtbaar wordt in de moderne steden, stoffige dorpjes en levendige marktpleinen. Het land is omgeven door een enorme kust van 8000 km lang, waardoor iedere vakantieganger wel een plek weet te vinden die bij hem past; zandstrand enclaves voor families en koppels of kiezelstranden voor wandelaars. Ultra all inclusive EgypteDe architectuur doet heeft verschillende culturele invloeden; met name die van het Byzantijnse en Mongoolse Rijk. Dit biedt tal van bezienswaardigheden en attracties voor liefhebbers van geschiedenis en cultureel erfgoed.

De Turkse hoofdstad Istanbul herbergt Romeinse aquaducten, Ottomaanse paleizen, moskeeën en kerken. Het multiculturele karakter van de stad wordt weerspiegeld in de dingen die te zien en te doen zijn; het prachtige landschap met minaretten is ongeëvenaard en de lokale bevolking heet nieuwkomers, reizigers en vakantiegangers van harte welkom.

Probeer tijdens je ultra all inclusive vakantie een bezoek te brengen aan de Sultan Ahmed Moskee; een spectaculair, oud gebouw bezaaid met blauw gekleurde glas in lood en mozaïek tegels, of ga naar de thermale baden van Pamukkale. Ruïnes uit de tijd van de Romeinse bezetting zijn verspreid langs de westelijke en zuidelijke kusten; ook die mag je niet missen. De kustgebieden zijn een lust voor het oog en een genot om te doorheen te dwalen.