Ultra All Inclusive Griekenland

Ultra all inclusive Griekenland

Griekenland is de bakermat van drama, filosofie en democratie! Griekenland bevat de perfecte mix van cultuur, klasse, en geschiedenis; deze diversiteit maakt Griekenland tot het perfecte vakantieland.

Tip: Plan je ultra all inclusive naar Griekenland in het laagseizoen. Prijzen zijn soms vele malen lager in de maanden november tot en met februari. Boek een ultra all inclusive naar

Geschiedenis van Griekenland

Ga zwemmen in het kristalheldere water onder de hete Griekse zon en ontspan in één van de luxe ultra all inclusive resorts die Griekenland rijk is. Of bezoek oude ruïnes, prachtige gebouwen, godenbeelden, en talloze oude musea voor een onvergetelijke ervaring.

Griekenland bestaat uit het vasteland Griekenland en een groot aantal eilanden die in de Egeïsche en Ionische Zee verspreid liggen. Het is een bergachtig land met warme, droge zomers en alleen maar in de winter regen.

De eerste Griekse nederzettingen ontwikkelden zich tot kleine onafhankelijke gemeenschappen die door de bergen van elkaar gescheiden waren en die dikwijls onderling vochten om het beste land: vruchtbare landbouwgrond was schaars.

De stadstaten die uit deze gemeenschappen voortkwamen, hadden een zeer eigen individualiteit en de inwoners waren trouw aan hun eigen staat en zijn beschermgod.

Deze verschillende staten sloten soms een defensief verbond tegen een gemeenschappelijke vijand, en met succes, zoals tegen de Perzen.

De Grieken brachten een grootse cultuur voort die door de eeuwen heen de westerse beschaving ingrijpend beïnvloedde en nog steeds een invloed uitoefent. Zij bereikten ongekende niveaus in de literatuur, de beeldende en dramatische kunst, de filosofie en de politiek, de sport en vele andere aspecten van het leven.

De Griekse beschaving bereikte haar hoogtepunt in Athene in de 5e eeuw v. Chr.